Bakancslista

Azon tűnődtem miről is írjak így a nyár végén,kimerülten és fáradtam. Valami olyanra gondoltam ami jó kedvre derít és megmelengeti a szívem. Mivel már 2 hónapja nem utaztam és elvonási tüneteim kezdenek felszínre törni ,de kitartok. Ősztől újra folytatom a kalandjaimat! Igen,tudom ez kicsit túlzásként hangzik de egy ilyen világutazó mint én akinek az utazás a szenvedélye annak nem könnyű kibírni utazás nélkül. Szeptemberben Málta és Dubaj felé veszem az irányt a többi meglepetés!

Arra gondoltam  hogy írok a bakancslistámról,remélem sok mindenkinek van,muszáj hogy legyen! Ez a mozgató rugód ami motivál téged még akkor is ha már elfáradtál és mindenből eleged van. Nem mindenkinek kell hogy utazásról szóljon,legyen az bármi csak inspirálja és jó kedvre derítse. Szólhat például családról,hivatásról,hobbikról,álmai megvalósításáról bármi más ami boldoggá tesz. Én csak utazási listával tudok szolgálni,persze az utazásokon kívül azért más is szerepel a vágyaim között. A listám élén áll az is hogy tudj (mindig) újra gyerek lenni,önfeledten örülni és nevetni. Pont ezeket gyakorlom,ebben a rohanó és stresszes világban nem mindig megy olyan nagy sikerrel.De rajta vagyok az ügyön! Például én imádok hintázni,homokvárat építeni, fogócskázni. Egy új gondolat is felkerült a listámra amit a minap olvastam. „Válj jobb emberré,annál mint aki tegnap voltál.” Csodás gondolat,érdemes megfontolni. A listádra jöhetnek az álom autók,álom család,álom esküvő,álom utazások és még sorolhatnám… Találd meg azt ami téged boldoggá tesz és lelkesít még akkor is ha eleged van a munkádból,a főnöködből és nincs kedved se időd semmire. Állj meg egy percre és gondold végig!

Hidd el pár perc mindig van egy kis álmodozásra,kikapcsolódásra vagy játékra. És máris boldogabb a szíved. Már attól hogy ezeket a sorokat írom sokkal jobban érzem magam, teljesen átjár a boldogság érzése. Nekem nagy álmom hogy bejárjam a világot és egy tengerparti házban éljek. Hiszem ha az ember elég kitartó akkor miért ne sikerülhetne. Már 34 országban jártam erre végtelenül hálás és büszke vagyok magamra.

A következő évben szeretném a még általam nem felfedezett környező országokat és Magyarország csodás tájait is bejárni és segítséget adni hogy hová és hogyan érdemes utazni.

Köszönöm.

 

Íme az utazási Bakancslistám!!! (persze ez folyamatosan bővül)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s