Mozgásban lenni

Nem volt ebben hiány az elmúlt hónapokban. Elég sok mindent vállaltam magamra és pihenésre kikapcsolódásra már nem is jutott időm. Azzal is tisztába voltam ha ennek a húzós időszaknak is meglesz a böjtje. Ez így is történt de 3 nap alatt össze is kaptam magam. Mi ebből a tanúság,mindig csak a jó érzés határáig vállalj de kötelezettségeket.  De nagyon hálás vagyok hogy volt lelki erőm és tudtam megéri még egy kicsit kitartani. Így sikerült elvégeznem egy jóga oktató képzést. A jóga szútrákat azért nem minden nehézség nélkül próbáltam elsajátítani. Azért a végére sikerült megértenem a filozófiáját hogy mit miért érdemes megtanulni és hogy hogyan érdemes élnünk az életünket.

Forrás:pinterest.com

Mozgás öröme

Szerintem ez mindenkinek más és mást jelent. Ez nem is baj így tökéletes azért vagyunk ilyen sok színűek.Úgy érzem én is megtaláltam az utamat ezen a téren és rá találtam azokra a mozgás formákra amiktől úgy érzem igazán élek. Ez a rúd fitnesz és a jóga. Számomra tökéletesen kiegyenlítik egymást és az én életemet is. Az extrém sportok a másik hóbortom de erről majd később. Úgy gondolom mindegy milyen mozgás formát választasz a lényeg hogy légy elhivatott felé és szeresd az amit csinálsz. Az hogy kinek mi okoz örömöt az személyre szabott van akinek a futás,séta,tánc,edző terem vagy csoportos órákat kedveli és még sorolhatnám… Ez nekünk nagyon szerencsés mert legalább így mindenki megtalálja számára azt ahol igazán kitud teljesedni. Fontos az hogy megtalálja azt ami kilendíti a hétköznapok fogságából és nem agyal annyit. Én elkezdtem megfigyelni a gondolataimat és próbálni irányítani úgy ahogy szeretném hogy alakuljanak a dolgok. Hogy ez  nem könnyű az enyhe kifejezés,szörnyen nehéz. Viszont kellő gyakorlással szerintem igen is komoly jótékony hatásai lehetnek. Gondolj csak bele te uralod a napjaidat és nem a szokásaidból áll össze a napi menetrend. Nekem nagyon teszik ez a látás mód szóval rajta vagyok az ügyön és gyakorlok kitartóan.

Forrás:pinterest.com

Pihenés

A legeslegfontosabb ahhoz hogy jól működjünk!  Ha kipihent vagyok minden sokkal egyszerűbb és gördülékenyebben megy. Nagyobb lendülettel teszek meg olyan dolgokat amiket már régóta halogatok. Nekem most jött el a vakáció ideje. Külföldi utazások még váratnak magukra. Addig is úgy döntöttem hogy a hazai tájakat fedezem fel. Egy turisztikai suliba járok és nagyon sok csodás helyről tanultam ahol még nem jártam. Szóval most elkészítettem a hazai bakancslistámat és hamarosan útra kelek a következő cikkemben erről is fogok majd mesélni.

Forrás:pinterest.com

Addig is azt kívánom légy a jelenben,tölts minél több időt magaddal és a szeretteiddel.

Program ajánlóm:

-Szalonna sütés

-Erdő járás,hosszú séták

-Rosé fröccs a haverokkal

-Új városok,látni valók felkeresése

-Olvasás

-Csobbanni a tóban,kertészkedés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s