Angyali hívás

Mikor azt gondoljuk, „micsoda véletlen vagy szerencse hogy ez így alakult”. Sokan bele sem gondolnak abba,hogy ez lehet valami más,egy olyan csoda/varázslat ami körül vesz minket csak sokan tudomást sem vesznek róla vagy nem akarnak hinni benne. De ez sem baj mindenki csak abban tud hinni amit az elméje/képzelete valóságnak hisz vagy gondol.

Az angyalok igen is léteznek. Pár évvel ezelőtt kezdett el foglalkoztatni ez a dolog és én már akkor is szentül hittem az angyalok segítő erejében. Később képzéseken is részt vettem hogy minél többet tudhassak meg róluk. Mára már napi szinten kérek tőlük útmutatást magamnak és másoknak is egyaránt. Tényleg nagy erővel bírnak csak szívből kell kérni és már jönnek is. Szerintem megér egy próbát. Amiben nekem még nagy segítségemre vannak hogy minden nap védelmet kérek tőlük a negatív energiák semlegesítésére továbbá a rendszeres kommunikáció velük sokkal könnyedebbé tette az életemet minden területen. A változás szelét most már tényleg meg tudjuk tapasztalni és nem árt ha legalább égi segítőink velünk vannak. Az elmúlt pár hetem tanúbizonyosságot tettek arról hogy igen is az életünk részei. Reggelente éreztem egy különös hívást,hogy keljek föl és üljek le meditálni. A napokban eleget tettem a hívásnak és már reggel 6 kor ültem a jóga párnámon és meditáltam közben próbáltam minél több időt a jelenben lenni nem a gondolataim között elveszni. (kisebb nagyon sikerrel ment is de tudom,hogy „gyakorlat teszi a mestert”) És igen határozottan jobban kezdődnek a napjaim könnyedebben tudom kezelni a helyzeteket az életem területein és a közérzetem is érezhetően derűs és kiegyensúlyozott.

Köszönöm.

Fő arkangyalok és néhány hasznos információ amit jó ha te is tudsz.

Mihály arkangyal:

A tűz elem megtestesítője. Kérj tőle védelmet hogy semlegesítse a sötét és negatív energiákat. Erőt ad  amikor félsz valamitől vagy nincs elég bátorságod meg tenni valamit. De amikor  este mész haza felé akkor is kérd hogy legyen veled óvjon meg téged. Élet erőt,motivációt ad és utat mutat azok számára akik szeretnék meg találni élet céljukat és teljesebb életet élni. Hatalmas ereje van bízzatok benne. Én minden reggel imádkozom,hogy adjon erőt az aznapi teendőimhez,türelmet hogy megértőbb legyek és hitet hogy jobban higgyek magamban.

Hozzá tartozó ásványok: szodalit

Forrás:pinterest.com

Gabriel arkangyal:

A víz elem tartozik hozzá. Feltámadás születés és az átalakulás angyala. Segít az önkifejezésben és erősíti cselekvő képességedet csökkenti a lámpalázad. Arra motivál hogy jobb emberré válj. Hozzá imádkozz ha útmutatás szeretnél kapni és magasabb szinten szeretnéd élni az életed.

Ásványok: citrin

Forrás:pinterest.com

Rafael arkangyal:

A levegő angyala. Emberek és állatok gyógyítója. Ha hozzá imádkozunk felébreszti bennünk az öngyógyító erőnket és így hamarabb kilábalunk a  szorongás  és a félelmek okozta állapotból. Segít felállni a szenvedély betegségek gödréből. Segít a spirituális úton való fejlődésben és a harmadik szem csakra megnyitásában és a tisztán látásban. Imádkozz hozzá minden nap hogy megnyugvásra találjon a szíved és ha van kisállatod akkor kérd hogy rá is vigyázzon.

Ásványok: malachit

Forrás:pinterest.com

Uriel arkangyal:

A Föld angyala. Látomások és álmok formájában érkezik el hozzánk és utat mutat. Segít hogy könnyebben tudjunk megbocsátani a saját testi és lelki fejlődésünk érdekében. Kérjük segítségét tanuláskor vizsgára készüléskor. Olyan mint egy öreg bölcs hozzá mindig fordulhatunk ha tanácstalanok vagyunk.

Ásványok: borostyán

Forrás:pinterest.com

Tervezem már hogy fogok egy cikket írni az ásványokról mert szerintem nagyon sok segítséget kaphatunk tőlük az életünk jobbá tételében és ráadásul gyönyörűek is.

Fogadjátok szeretettel ezt az imát tőlem. Szívből kívánom hogy segítségével váljon jobbá az életetek.

 Drága Jó Istenem légy velem és áldj meg engem. Adj erőt hogy bátor lehessek. Adj hitet hogy hinni tudjak a szebb jövőben. Védj és óvj engem,segíts hogy meg tudjam nyitni a szívem.

Ámen

Angyali hívás” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s