Merj kilógni a sorból

Biztos hogy meg történt már veled is bizonyos helyzetekben hogy úgy érzed mit keresek én itt és mikor már alig van akivel megtudod osztani a gondolataid e helyett inkább elvonulsz és a csöndet választod társadnak  és rád tör az érzés hogy valami baj van veled. Nem tökre rendben vagy csak nem illesz bele a rendszerbe amit a társadalom erőltet ránk. Én sem illek bele évekkel ezelőtt kezdett bennem megfogalmazódni ez a gondolat mikor a barátaim lemorzsolódtak,buli helyett inkább utazást szervezést választottam vagy olvastam egy jó könyvet.

Amikor változásra hív az élet

Elkezdett valami megváltozni körülöttem azt hittem először hogy biztos velem van a baj azért nincsenek barátaim mert nem vagyok elég szerethető. De most már rá jöttem hogy így vagyok jó ahogy vagyok és a változás a szívemben és a lelkem mélyéről indult el évekkel ezelőtt. Nem baj ha más vagy mint a többiek örülj neki és merj kilógni a sorból,merj önmagad lenni még akkor is ha ez nem fog tetszeni az embereknek,majd megszokják te pedig találsz olyan barátokat akikkel egy húron pendültök és merik követni a szívük hangját. Mindenkinek súg valamit csak néha akkora zajjal vagyunk hogy nem halljuk meg. Én ezért tettem szokássá a meditációt vagy legalább napi 20 perc „ülést” én csak így hívom. Én is gyakorlom nem mindig sikerül de rajta vagyok az ügyön. Le kell csendesítenünk az elménket hogy megtudjuk hallani azt a rengeteg útmutatást és jó tanácsot amit kapunk az univerzumtól és az angyaloktól. Igen ők is segítenek,ha éppen egy nehéz döntés előtt állsz akkor csak ülj le 10 percre és kérj útmutatást kérdezd meg hogy mi a legjobb döntés számodra és hiszem azt ha elég befogadó vagy és hiszel a csodákban meg fog érkezni a válasz. Egy kedves ismerősöm így fogalmazott „meditálj rá egy kicsit” végül is igaza van. Itt az új év hiszem azt,hogy sok csoda és új élmények várnak ránk ha nyitottak tudunk lenni a változás és az újra tervezés iránt. Feladatunk jelenleg rendbe rakni a múltbéli sérelmeket,félelmeket mert addig nincs tovább lépés csak folyamatos akadályokba fogunk ütközni amíg nem gyógyítjuk be a sebeinket a szívünkbe addig a felszabadulás még várat magára. Én sem vagyok kivétel ez alól én is cipelek még pár „zsákot” de naponta foglalkozom vele hogy egyre könnyebb legyen és végül el tudjam engedni őket. Legyen nagyon hálás az akinek nincsenek terhei. De sajnos az emberek nagy többségének igen is vannak feldolgozandó traumái. Az is egy választás ha eldöntöd hogy neked nincsenek ilyen jellegű problémáid és hogy totálisan baromság ez az egész. Én ezt is elfogadom és tiszteletben tartom a döntésüket még nem jött el az idő. Viszont akik érzik a hívást hogy igen is ők többre hivatottak és érzik magukban a belső erőt. Ne hagyd hogy ezt elnyomják benned az ösztönt arra hogy te többre vagy képes,állj ki magadért. Kezd el a terveid,álmaid kivitelezésén gondolkozni. Tudd hogy mi a te víziód és szépen csendben rakd össze a fejedben,legyen olyan erős a hited hogy ne maradjon más lehetőség csak a siker és beteljesülés.

Találd meg a víziód

  A napokban olvastam egy könyvben hogy legyenek rövid és hosszú távú céljaink egyaránt. Ha éppen nehézségeink akadnak a rövidtávúakkal akkor erőt és motivációt tud adni a hosszú távú célokba vetett hit és élet szeretet. Én is végig gondoltam mi is lehetne az én vízióm. Arra jutottam,hogy szeretnék valami maradandót alkotni és a tudásommal segíteni az embereknek továbbá hogy a végén tiszta szívből azt tudjam mondani,hogy „na ezt aztán élet volta javából”. Zárás képen csak annyit szeretnék mondani hogy ne hátrálj meg azért mert mások nem hisznek benne elég az ha te igazán hiszel magadban.

Csodákkal és varázslattal teli Új Évet kívánok!

Merj kilógni a sorból” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s