Te élsz?

Mikor a tengerre gondolok elönt egy mámorító érzés és az szeretném hogy soha ne érjen véget. Eljátszadoztam a gondolattal és arra jutottam,hogy a tenger olyan mint az élet bármit adhat és bármit elvehet. Annyira biztosra veszünk mindent és ragaszkodunk makacsul az elképzeléseinkhez és ez által meg sem engedjük az életnek/ univerzumnak hogy utat mutathasson számunkra.

 Az elmúlt hetekben minden reggel elmondok egy imát az univerzum felé mert hiszem azt hogy meghallgatásra kerül: „Drága Univerzum,neked adom a mai napom tégy a legjobb belátásod szerint és minden történjen úgy ahogy történnie kell,elengedem az akarást és az irányítás gondolatát és hagyom hogy az életem a legcsodásabban alakuljon számomra. Ámen”. Hiszem azt hogy ha megengedésben vagyunk az élettel akkor minden sokkal gördülékenyebben fog alakulni. Azt vettem észre hogy egyre többen ébrednek rá önvalójukra,sajnos sokan ezt nehezen és frusztráltan élik meg nem értik hogy mi ez a furcsa érzés ami rájuk tör. Kérlek ne állj ellen,hagyd hogy megtörténjen. Ha nem találod a kiutat olvass egy könyvet,beszélgess egy szeretteddel vagy csak egyszerűen kezdj el imádkozni. Kérd hogy vegyék el a félelmeid és mutassanak utat. Én minden nap imádkozom mások és a saját lelki békémért hogy meg találjuk az utat és meg tudjuk haladni önmagunkat. Sokon most biztos azt gondoljátok „másokért imádkozzak elég nekem a saját batyum”.Tudd azt ha másoknak szeretetet,békét és örömöt kívánsz az ugyan úgy vissza tér hozzád is sokszorozva. Minden nap kell tennünk valamit azért hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben és hogy újra képesek legyünk szívből élni. A közelmúltban Becsken jártam egy nagyon szép kis falu Nógrád megyében. 2008-ban itt építették meg a Megvilágosodás sztúpáját a Csiga-hegyen,erejét már kilométerekről lehet érezni. Érdekessége hogy országos elvonulási központ és nemzetközi buddhista kurzusok helyszíne. Nagyon magas energiákkal áldották meg ezt a helyet és ha nyitottá tudsz válni a befogadásra akkor itt csodás élményekben lehet részed. Megtisztítja a gondolataidat és megnyitja a szíved a szeretethez vezető úton. Hála istennek sok szakrális hely van Magyarországon ahol fel lehet töltődni és egy kicsit új erőre kapni,érdemes felkeresni őket.  Tölts minél több időt a szabadban vízparton mert segít abban hogy újra tudj csatlakozni a Földanya szeretetéhez.

Becske

A tenger és köztem egy nagyon különleges és bensőséges kapcsolat van ebben biztos vagyok. „Oly hosszú ideje nem láttalak de illatod nem tudtam feledni és ha lehunyom a szemem akkor is látlak téged. Az összes bánatom elfeledteted velem és a szívem megtöltöd élettel és szeretettel.  Köszönöm szeretlek drága tenger”. Nem bánom hogy sokan nem tudnak azonosulni ezzel az életérzéssel ez így is van rendjén mert ezek az én érzéseim. Azt szokták mondani „nem vagyunk egy formák,de ez nem is baj”. Számomra hogy újra láthattam a tengert hosszú idő után egy varázslatos érzés volt. Balkán-félszigeten (az az Horvátországban) látogattam,egy rövid időt töltöttem ott de a lelki feltöltődést megkaptam. Órák hosszat csak ültem a parton és hagytam hogy a sós víz futkosson a lábujjaim között én pedig csak bámultam a messzeségbe és minden fizikai tényező megszünt létezni körülöttem. Ez a flow amikor csak úgy vagy és elengeded az irányítást. Nagyon jó élet érzés,segít hogy új lendületet kapj az élethez,megtisztítja az elmédet a negatív ítélkező,önszabotáló gondolatoktól és új embert varázsol belőled. Kértem a tenger szellemét hogy adjon erőt a folytatáshoz és hitet hogy hinni tudjak a láthatatlanban.  Én bírom a varázslatot szóval amikor csak lehet ellátogatok egy vízpartra és élvezem minden pillanatát.

Primosten

Szükségünk van a pihenésre és a feltöltődére teljesen mindegy hogy mi az ami energiát ad és megtölti a szíved csak csináld. Az életben vannak és lesznek nehéz pillanatok,de ha mindig attól félünk hogy mikor következik be valami rossz akkor lemondunk az élet csodáiról és elfelejtünk élni.

Te élsz?

Gondolkozz el ezen kérlek és ha megtaláltad az utadat ne habozz Élj és tudd hogy soha sem vagy egyedül.

Te élsz?” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s