Szedd össze magad

Kitartás

Nagy szükségünk van rá mostanság. Nem panaszkodom,de engem sem raktak kímélő pozícióba az elmúlt időszakban. Kijutott nekem is fájdalom megpróbáltatások és nehézségekből. Kitartok,kitartok ameddig csak kell mert hiszek egy nálunk nagyon és hatalmasabb erőben ami minden nap azt súgja a fülembe hogy tartsak ki minden rendben lesz. Ebben a reménységben élem a minden napjaim és közben sok új dologgal ismerkedek meg de erről majd máskor.

Mit gondolsz te elég kitartó vagy? Én azt gondolom magamról,hogy igen sőt néha még túlzásba is viszem és nem látom meg mi az amit magamra erőltetek hogy igen is nekem erre szükségem van és észre sem veszem hogy a lényem minden erejével ellenkezik. De ezt már csak akkor veszem észre amikor már minden erőmet felőröltem és elfáradok. Ekkor látok rá az életemre mint külső szemlélő és fogom a fejem hogy ezt most miért kellett miért kellett megerőszakolnom magamat mert makacsul ragaszkodom valamihez ami nem is az enyém. Ami a tiéd azzal áramlásban vagy,csodák és varázslat történik folyamatosan.

Erő

A lelki erő amire igazán szükség van és még mindig oly sok emberből hiányzik. Lelki erő szükséges ahhoz,hogy feldolgozz egy traumát egy csalódást. Ezt tudod erősíteni fejleszteni meditáicóval és imádkozással. Nem kell hozzá hogy vallásos légy higgy akiben akarsz,fohászkodj hozzá és kérd segítségét. Hidd el hogy sokkal nagyobb erő lakik benned mint azt te gondolnád. Sajnos sokszor egy sokk hatás vagy trauma szükséges ahhoz hogy rá találj az igazi erő forrásodra. Azt mondják „ami nem öl meg az megerősít”. Milyen igaz.

 Mi is az igazi lélek erő? Én úgy tudnám meg fogalmazni,hogy az amikor azt érzed hogy bármire képes vagy (és bármivé válsz ha szükséges). Nincs az a  erő,ami meg tudna állítani és bárki bármit mond te csak mész előre és hiszel magadban.

Hit

Azt gondolom a legfontosabb a hit,ha hiszel magadban hogy képes vagy rá akkor nincs azaz ember aki téged eltudna bátortalanítani. Az önmagunkba vetett hitünk a legfontosabb,mert ha hiszel benne hogy képes vagy rá akkor az egész univerzum össze fog és a segítségedre siet hogy vágyad beteljesülhessen. Én oly sokáig nem hittem az erőmben emiatt sok nehézséggel és kudarccal kellett szembenéznem. Hosszú évek teltek el úgy hogy azt gondoltam én már hiszek magamban mert már legalább százezerszer elmantráztam és már tuti biztos hogy működni fog. A tavasszal ehhez kapcsolódóan legalább három könyvet is el olvastam és teljesen elhitette velem az egóm,hogy hitem most már a csúcsok csúcsán van.

Míg nem a nyáron ért egy nagy trauma ami által megértettem mindent az addig hitt erő az mind szerte foszlott és valami új életérzéssé alakult át és egy csapásra minden megváltozott. Hitem olyan megingathatatlanul erőssé vált saját magammal szemben ami nagy hasznomra válik a  terveim megvalósításában és a döntéseim meghozatalában egyaránt. Ezért minden nap hálát adok a jó istennek a csodákért és a fájdalmakért az életemben mert minden értem történik. Hiszem hogy egy csodás jövő vár ránk ha képesek vagyunk megnyitni a szívüket és a szeretetet fogadjuk el létállapotnak.

Így legyen.

Csodákkal ,szeretettel és örömmel teli Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.

Béke és áldás kísérje utunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s