Tűnődés

Sokat tűnődtem miről is írjak annyi minden történik a világban és az életünkben még jó,hogy ennyi hit és remény van a szívünkben. Csak kapkodom a fejem az elmúlt hónapok történésein igyekszem mindent befogadni áldással és szeretettel. Úgy érzem számomra ez a felismerés elengedés és a megértés tavasza. Olyan múltbéli helyzeteket és vissza térő álmokat sikerült végre a helyére tennem amik már régóta nyomták a szívemet de most hálás vagyok hogy mindez sikerült. Olyan érzés mikor a kirakónak az utolsó darabját is a helyére teszed és össze áll a kép teljes egésszé és megérted miért bántottad és gyötörted magad hosszú éveken át, kivel kell beszélgetned és hogy nem vagy felelős mások életéért. Persze én már évek óta próbálok ezeknek utána járni és megtalálni a válaszokat a kérdéseimre. De valószínű most jött el az ideje és most értem meg arra,hogy ezeket megértsem és a helyén tudjam kezelni.

Változás

Oly sok éven keresztül csinosítottam alakítottam jelen életemet hogy formás és tökéletes legyen. De mára már tudom mi a legnagyobb tanítás ebben minden folyton változik semmi sem állandó és tökéletes. Azzal tudsz a legtöbbet segíteni magadon ha rendbe teszed a múltadat hogy egy szebb jövőt élhess meg. Minden ott kezdődik,hogy megbocsájtasz és elengedsz. Tudom,hogy ezt könnyű mondani mikor vérzik a szíved de muszáj a saját érdekedben döntéseket hozni. De a legeslegfontosabb megbocsájtanod magadnak. Azt kívánom mától legyen ez a legfőbb célod és feladatod. Annyit bántjuk magunkat pedig nem érdemeljük meg mert csodálatosak vagyunk úgy ahogy vagyunk,nem kell megváltoznunk senkiért ami a legfontosabb senkinek nem kell megfelelnünk csak saját magunknak. Kérlek,jegyezd meg ezt a mondatot és minden nap mond ki hangosan:  Szeretem elfogadom tisztelem és becsülöm önmagam. 

Fogadom

Az elmúlt időben én is fogadalmat tettem hogy soha többé nem bántom magamat. Amint rajta kapom magam hogy újra vissza csúszok a régi sémába,rögtön egy megerősítő mondattal vissza terelem magam a helyes útra. Az életminőségem sokat változott pozitív irányba pusztán az által hogy föl hagytam az önostorozással és a megfelelési kényszer terhével. Egyszerűen szeretem magam! Rájöttem mennyi minden múlik pusztán azon hogy máshogyan tekintesz személyekre és helyzetekre az életedben. Ha nyitott szívvel jársz,hidd el meg fogod találni azt a személyt akire szükséged van vagy azt az utat amit neked szánt az ég hogy szebb és boldogabb jövőd lehessen. De ehhez elengedhetetlen a hajlandóság és elkötelezettség,hogy te igen is megérdemled,hogy szeressenek és hogy viszont szeress.

Átmered adni az irányítást?

Én sokáig ki nem adtam a kezemből a gyeplőt nehogy már valaki más irányítsa az életemet  én tudom a legjobban,hogy mire van szükségem. A francokat..dehogy is tudom. Mára már odáig jutottam,hogy áldásért békéért fohászkodom és felajánlom a napom a teremtő univerzum számára,hogy történjen minden úgy ahogy történnie kell. Furcsa ugye? Először igen ijesztő átadni az irányítást viszont utána elönt egy békés megnyugtató érzés hogy nem vagy egyedül és készen állsz a csodák és a varázslat befogadására.

Nem kívánok egyebet áldás és szeretet kísérjen.

Merj önmagad lenni lépj ki a korlátok és az ítélkezés mögül a fényre!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s