Merd vállalni azt aki vagy!

Sokszor azt szeretnénk hogy jöjjön egy varázsló a pálcájával és egy csapásra oldjon meg mindent amit mi nem merünk megtenni azért mert akkor nem fognak szeretni vagy  nem lesznek a  barátaim elég hosszan tudnám ezt ecsetelni de igazából az a lényeg az egészben hogy így telnek el az évek évtizedek inkább háttérbe szorítjuk önmagunkat ahelyett hogy vállalnánk a felelősséget az életünkért. Az elmúlt és az elkövetkező időszakban sok tanításban lesz részünk úgy érzem,van aki tudatos lesz ezekre az eseményekre és felismeri a lehetőséget a fejlődére de lesz olyan aki betudja annak már megint nem sikerül semmi. Itt már csak az a kérdés mit választunk azt az utat amerre a többség tart mert azt mondják ez a jó és egyetlen irány vagy felszívjuk magunkat és az égig emelkedünk és megkeressük a saját irányunkat. Kiállunk önmagunkért és olyan döntéseket hozunk ami első sorban nekünk jók és a szeretteinknek. Nem győzöm hangsúlyozni milyen fontos a szeretteinkkel töltött idő amit egyszerűen semmi más nem tud kárpótolni.

Az elmúlt időszakban én is kaptam feladatot bőven. Először is immunrendszerem borult fel és folytonos diszkomfort érzés kísérte a tavaszi allergiámmal karöltve. De sebaj vártam a húsvétot hogy a családommal lehessek. Ez sem sikerült mert a kutyusom beteg lett és tudtam hogy most nagy szüksége van rám. Hála az égnek már jól van. Mi volt a tanulság számomra a legfontosabb a család szeretete és hogy töltsünk velük annyi időt amennyit csak tudunk és legyünk a jelenben, mert az elmúlt napok már nem hozhatóak vissza. De oly sokszor elfelejtjük ezeket mert hajtjuk az elismerést/amit először magunknak adjunk meg,aztán azért hogy szeressenek/szeresd önmagad,hajtunk a jobb anyagi körülményekért/és ugyan mit viszünk majd magunkkal a végén? Semmit! Az élet túl rövid ahhoz hogy mások életét éljük és úgy viselkedjünk ahogy elvárják tőlünk. Én már nem szeretnék így élni és törekszem rá nap mint nap,hogy megteremtsem magamnak a lehetőséget a fejlődésre és a változásra. Ezáltal esélyt adok arra hogy új emberek és élet tapasztalatokkal gazdagodjak. Ami változásra és cselekvésre sarkall. Mert az élet a folytonos változásokról szól ha tetszik ha nem,szóval nekünk kell alkalmazkodni hogy könnyedén tudjuk venni az akadályokat és nem ragadjunk bele egy váratlan helyzetbe.

Légy nyitott a változásra és engedd hogy utat mutasson számodra. Hidd el jó érzés mikor nem kell mindent neked kitalálnod a szíved pontosan tudja hogy mire van szükséged csak hagynod kell hogy vezéreljen. Továbbá nem feltétlenül kedvelt tulajdonságainkat is magunk mellé állíthatjuk. Mindenkinek van jó és rossz ez alól senki nem kivétel. Kérlek,fogadd el magad mindenestül nem állj ellen mert annál erősebb lesz inkább tudatosítsd hogy ha fény van akkor sötétség is.

Most úgy érzem kaptam egy újabb útba igazítást hogy merre haladjak és hogyan éljem az életem. Senki nem várja el tőlünk hogy mindent egyedül oldjunk meg segítők jönnek ha nyitott szemmel és szívvel jársz. Lehet,hogy te vagy valaki segítője,állj hát készen arra hogy segíts önzetlenül és mutass utat annak aki még most nyitogatja a szárnyait. Mert tudom nekem is jól jött mikor engem karoltak fel a segítőim és utat mutattak. Nem vagyunk egyedül ezt csak mi gondoljuk így vagyis én már biztosan tudom hogy van egy nálunk sokkal hatalmasabb erő (hívd úgy ahogy szeretnéd) ami védelmez és oltalmaz minket.

Merd vállalni önmagad és az élet támogat!

Áldás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s