Íz-lelés

Amikor megízleled valódi éned és rá ébredsz arra aki vagy valójában az egy földöntúli érzés. Viszont egy nagy arcul csapás mikor rá jössz hogy van dolgod az anyagban és az a világ számodra még nem elérhető de időről időre egyre többször tudsz csatlakozni hozzá és ez mámorító érzés. Egy igazi csoda mikor valaki megtalálja a szenvedélyét és bele mer állni,hogy bár mi is lesz kitart a végsőkig. Ez egy varázslatos kép a jövőből ami valósággá fog válni. De most térjünk ide vissza ebbe a jó sűrű anyagba ahol próbálunk megfelelni az elvárásoknak majd megszakadunk azért hogy elfogadjanak és szeressenek. 

Most már tényleg elég volt ebből bármit is teszünk nem fog mindenki minket szeretni ez van,de nem is baj. Akire szükségünk van az mellettünk fog állni. A legfontosabb hogy szeressük magunkat szívből és a többi pedig alakulni fog. Ne vonjunk meg magunktól a jó lét eszenciáját,éljünk egyensúlyba a szívünkkel. Nekem az-az új praktikám hogy mindennap a szívemre teszem a kezem és megkérdezem „szívem mit kívánsz ma” és törekszem úgy alakítani a napom hogy egyensúlyba kerüljek azzal amit a testem üzen. Soha ne légy olyan elfoglalt hogy ne halld meg a belső útmutatásod mert ő igazán tudja hogy mire van szükséged. Egy nagyon fontos gondolat,kérlek nem azonosulj a munkáddal anyagi javakkal és azokkal a dolgokkal amiket viselsz mert ezek nem te vagy. Te egy érző lélek vagy emberi testben aki arra vágyik hogy szeressék és hogy szerethessen. Nem számít mit aggatsz magadra és hogy milyen titulusod van a végén úgy is az fog számítani mennyi ÉLET volt az éveidben.

Tudd hogy pusztán a jelenléteddel segítheted javíthatod mások élet minőségét azáltal hogy szeretetet küldesz. Törekedj arra hogy meg tudd ízlelni igazi önvalód teszteld hogy mekkora erő is rejlik benned. Az elmúlt időben sokat foglalkoztatott az a kérdés hogy miért csak akkor tapasztaljuk meg az igazi erőnket ha valami negatív helyzetbe kerülünk. Akinek nem inge ne vegye magára mert mindenki a saját útján halad más és más feladatokkal. Én a saját példámat tudom ide hozni amikor a kutyusom beteg volt tavasszal a segíteni akarás által olyan erőket tudtam megmozgatni amit addig soha és nem éreztem még magam ennyire tettre késznek az életemben mint akkor. Szívből kívánom,hogy mindenki kapcsolódjon a teremtő erejével amikor csak teheti. Hozd ki magadból a maximumot de nem úgy hogy egész nap fel alá rohangálsz. Reggel tervezd meg a napod összpontosíts hogy mi az ami igazán fontos aszerint cselekedj és légy nyitott a változásra. Ha az egyensúly néha kibillen még az sem baj mert a szívünk majd segít vissza találni a középpontunkba. Nincs két egy forma élet mindenki egyedi mindenkinek megvan a saját élet útja amit végig kell járnia de ne feledd sosem vagyunk egyedül segítők mindig érkeznek a megfelelő időben.

Lehet e szavakat mondatokat hallottad már de ha nem mosolyogsz akkor még mindig rabja vagy az életednek és a csoda rád is tárt karokkal vár. Én sem vagyok még szabad de minden nap arra törekszem hogy ez idővel megváltozzon. Már ráébredtem arra hogy mi a feladatom az égiek útmutatásával és tiszta szívvel várom hogy újra szárnyalhassak. Ha lépsz egyet az élet felé akkor ő is lépni fog feléd ezt ne feledd.

Áldás szeretet kísérje utadat!

Íz-lelés” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s