Elmúlás Elengedés Megújulás

Bocsánat hogy egy ideje nem jelentkeztem és előre is elnézést de egy rövid ideig nem is fogok. Arra kérlek  ne veszítsd el a hited bármi is történik hidd hogy minden rendben van és minden érted történik. Tudom amikor az élet megtépázza lelkünket és addig hitt biztos pontok körülöttünk egyszerre mind el tűnnek akkor se feledd erősíteni magadban hogy minden érted történik még ha ez jelen pillanatban egyáltalán nem úgy néz ki.  

A veszteségek és változások korát éljük ezt el kell fogadnunk mert ha nem a változás akkor is jön. Ha elveszítünk valakit az nagy fájdalommal jár és hatalmas űr keletkezik a szívünkben. Megsemmisül lényünk egy része hogy helyet adjon valami újnak valami másnak. Gyászold meg szeretted,sírd ki magad és utána használd a gyász erejét hogy valami csodát hozhass létre. Az erő benned van a szívedben és a lelkedben hozd felszínre és állj bele a feladatba/szolgálatba amiért itt vagy! Tudd hogy elveszített szeretted emléke és szeretetének ereje veled van és segít,hogy átvészeld ezt a nehéz időszakot. Tudd hogy sosem vagy egyedül! Nem régiben egy nagyon különleges helyen jártam Pilisszántón (pontos hely: Pilisszántó határában a kőőrlő után található) a Gyógyító Csillag nevű Szent helyen ahol tényleg elképesztő rezgéseket és gyógyító erőt tudsz megtapasztalni ha nyitott és befogadó vagy. A 12 állatövi jegy alkossa a csillag alakzatot így a saját horoszkópod szerinti csúcsba is bele tudsz állni,hogy meg érezhesd a hely mágikus erejét de az eddigi tapasztalatok szerint a csillag közepén állva vagy ülve igazi gyógyulásban lehet részed a Szent Atya által ha ezt tiszta szívből kéred. Továbbá van egy Szűzanya oltár (érdemes mécsest vinni magaddal) ahol egy nagy fa kereszt áll azon pedig egy fából készített szív ami képes enyhíteni szívünkben lévő mély szomorúságot és fájdalmat (próbáld ki tedd rá a kezed és légy a jelen pillanatban). Érdemes felkeresni ezt a helyet ha gyógyulásra és megkönnyebbülésre vágysz. Esetleg ha ezek a gondolatok nem győztek meg akkor csak menj el erre a Szent helyre és ücsörögj ott kicsit és tapasztald meg azt amire készen állsz. Ha teheted tölts minél több időt a szabadban és a szeretteiddel hogy segítsenek nehézségeid feldolgozásában. Az ősz az elmúlásról és a lelki elmélyülésről szól. Merj szembe nézni azon árnyékrészeiddel amelyekkel eddig nem mertél mert csak így gyógyíthatod meg önmagad. Tárd fel sérelmeid fájdalmaid és adj időt magadnak,hogy ezeket újra át élve megbocsásd és elengedd ezáltal felszabadulhatsz a félelmeid és a korlátaid alól.

Ezt az utat én is végig járom senki sem kivétel. Az imént saját tapasztalataimat osztottam meg veletek. Sajnos engem nagy veszteség kellett érjen hogy rá ébredjek igazi önvalómra. Amikor megtapasztalod a megsemmisülés érzését rá jössz hogy már nem félsz semmitől és életed elindul az újjászületés felé. Kívánom hogy mindenki szülessen újjá ehhez nem feltétlenül kell hogy trauma érjen viszont szembe nézni árnyékrészeinkkel és azokat átlényegíteni ezen a folyamaton mindenkinek át kell esni aki a szeretet és tisztaság útját válassza,hogy harmóniában békességben  élhessen önmagával és másokkal egyaránt

Csodás újjászületést kívánok mindenkinek aki már a tudatosság útjára lépett vagy hamarosan fog.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s