JógaMedi

A jóga már évek óta az életem részét képzi. Tavaly nyáron elvégeztem egy jóga oktató képzést hogy tovább tudjam mélyíteni a jóga iránti tudásomat és elkötelezettségemet.

A jóga tökéletes test mozgás hogy megismerd a tested apró rezgéseit ami az ászanák alkalmazásával és a helyes levegő vétel gyakorlásával egyre esősebbek lesznek és tudatossá válsz a fizikai tested felett. Továbbá a lelkedre is pozitív hatással van a rezgés szintedet is képes egyensúlyban tartani a rohanós hétköznapokon. Kiváló a test fitten tartására és az erőnléted erősítésére. Minden napos gyakorlást javaslom ha csak 10-20 szabad perced is van akkor is érdemes egy egyszerű és vitalizáló feladat sort végig csinálni. Máris sokkal jobban fogod érezni magadat a bőrödben.

Úgy éreztem hogy a gyakorlatok mellett még szükség van valami lélek emelő dologra. Ezért úgy állítottam össze az órámat hogy 30 perc ászanák és gyakorlatok sorozata után a következő 30 perc pedig egy meditatív állapotban történik. Ehhez használok hangtálakat,csengőt és egy vezetett meditációval zárom a relaxációt. A meditáció az amikor hagyjuk hogy a lelkünk meghallja az égi útmutatásokat és átadjuk magunkat az univerzum energiájának.

További információkért érdeklődj kérlek privátban.

Namaste