Kreativitásom világa

A kreativitásnak csak a képzelet szab határokat. Késztetést éreztem arra hogy kezdjek el alkotni,alkossak valami olyat amivel hozzá járulhatok az emberek életéhez és ebben a tevékenységben találtam meg önmagam. Teljesen átszellemülök öntés közben az alkotás energiája magával ragad én pedig hagyom hogy a kezem tegye a dolgát és az égiekre bízom a vezetést.

Üveg gyantából készítek pohár alátéteket különböző ásványok segítségével a szivárvány bármelyik színében. Továbbá készítettem már más formákat,alakzatokat is és használok különféle technikát hogy minél több elképzelést tudjak megvalósítani. Többféle szent szimbólumot és a csakrákhoz tartozó ásványokat is alkalmazok a készítésnél. Az ásványok felszentelve és megtisztítva kerülnek a gyantába ami képes ezt a pozitív energiát bele zárni az anyagba. Hát nem csodálatos! Folyamatosan tudja árasztani az erejét az italodra és az ételedre ahol éppen használod.

Folyamatosan jönnek az új ötletek,hogy hogyan tudok még több csodát létre hozni és minél személyre szóló terméket tudjak alkotni. Instagramon is tudod követni az újabb termékeket varazslatos_alatetek címen fogsz rá találni.

A szolgálat a legnemesebb dolog amit tehet az ember.” (tőlem)